Om Oss

Mitt namn är Susann Teigen, bor med min man Frank. Har även 4 barn Christopher, Caroline, Adam och Emma som flyttat hemifrån.

Vi bor på en mindre gård utanför Hökerum med våra 5 Golden retriever och 1 pensionerad Norfolkterrier samt våra 4 katter. Mina föräldrar hade en hund sedan jag var 10 år, en långhårig taxhane Vick. Min man och jag hade även en Collie som hette Rambo, vi Köpte våran första Goldenhane Dixi -94 som var en familjehund. Sedan dess är jag såld på Golden.

Började med utställning när vi köpte våran första tik -04. Sedan har det bara blivit fler och fler utsällningar för min dotter Emma och mig. Jag gick uppfödarutbildning våren 2010 på Goldenklubben, Kennel Bellabus registrerades 2010. Vi fick våran första kull, en tikvalp i december 2011. 

Jag tränar vardagslydnad, går viltspår och personspår som jag lägger själv till mina hundar. Vi går långa skogspromenader i våra underbara skogar vi har här på landet. På somrarna brukar vi åka till en sjö som är perfekt för apportering i vattnet som våra hundar älskar, även terriern. 

Vår ambition är att föda upp friska golden med bra mentalitet, exteriör och som skall fungera inom många områden såsom utsällning, lydnad, viltspår, agility och att vara en tillgiven familjemedlem.

Golden retriever är en apporterande fågelhund som älskar vatten och vill alltid vara sin matte/husse till lags. Vill ständigt bära på något i munnen dummies, boll, trasknut, skor eller ett mjukisdjur som också kan vara gott. 

 

 

 

 

besöksräknare

räknare

sidinnehåll

 

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)